System Center 2012 R2

Sommarkollo 2013 – Vad är nytt i Windows 8.1, Windows Server 2012 R2 och System Center 2012 R2?

Microsoft kommer under sommaren presentera många nyheter kring Hyper-V, nätverk och lagring i och med de kommande nya versionerna av Windows, Windows Server och System Center. En del funktioner är helt nya, exempelvis den fler-användarebaserade gateway funktionen i RRAS som gör att Hyper-V nätverken kan omdirigeras ut hur enkelt som helst, en del saker är samma men ändå inte, som att Orchestrator 2012 R2 nu är helt baserat på PowerShell, vilket passar bra ihop med automatiseringen i Azure för Windows, en del saker är bara förbättrade, exempelvis kan man nu köra sina VHDx:er över SMB3 mot DDD baserade 2-tier baserade Storage grupper och komma upp i 125.000 IOPS och spara 95% utrymme samtidigt. Andra saker är efterlängtade, som till exempel startskärmshanteringen i Windows 8.1. Under den här sessionen går vi igenom detta och alla andra viktiga nyheter. Det roliga är så klart att jag har kört WS2012R2 under en längre period då jag är delaktig I TAP:en :-)

Notera att dessa seminarium är kostnadsfria.

Anmäl dig till sessionen den 15/8 här >

Anmäl dig till sessionen den 22/8 här >

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.