Hyper-V

Windows Server 2012 R2 Hyper-V – Hands On LAB

(In Swedish)

Har under våren och sommaren jobbat mycket med Windows Server 2012 R2 och väldigt mycket med Hyper-V vNext och därför ska det bli så förbaskat kul att köra första Hands-On LAB med fokus på Hyper-V baserat på Windows Server 2012 R2, principen är den samma som vi kört tidigare, du bygger en Hyper-V lösning under 3 dagar med i princip alla funktioner som finns, det blir en del UI saker, men framförallt blir det mycket PowerShell då det är det enda sättet att bygga Hyper-V lösningar numera. Då du har tillgång till mer än en server så bygger vi också upp kluster på rätt sätt. Vi snackar LAB på riktigt helt enkelt. Det är inte alltid som det blir fullt, men troligen så vill du vara först med R2 så får du boka upp dej på

http://labcenter.se/Labs#!lab=Mastering_Windows_Server_2012_Hyper_V

(English)

If you are English speaking and you would like to attend to a training on Windows Server 2012 R2 Hyper-V, check out http://www.truesec.com or send an email to per.kimblad@truesec.com

/mike

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.