Deployment

Deployment Roadshow 2013 in Sweden!

Inte första gången

och inte heller sista gången som vi gör detta, det är nämligen en av de få sakerna vi gör bara för att det är så grymt kul. Vi kommer att visa massor med olika saker kring OS Deployment och management. Du kan ta med dej kunskaperna hem och I praktiken använde det du har lärt dej direkt!. Mitt förslag är att du snabbt som attan anmäler dig här innan det är fullt. För du vill väl inte missa tillfället att ställa frågor och få svar, eller se praktiska runbooks, VDI demos, ConfigMgr 2012 SP1 prylar, nya snygga saker I AD:t, en portion PowerShell och annat smått och gott!

http://www.deploymentevents.se/

Var? När?
Göteborg 2013-04-22
Malmö 2013-04-23
Stockholm 2013-04-24
Umeå 2013-04-25

 

/mike

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.