RoadShow

The Ultimate Event, Sweden, October–Do not Miss this!

T-bana-IntroMarkJohanMikael

(In Swedish)

Kollegor, vänner, det är nu det händer. I oktober månad åker Jag(Mikael Nystrom), Johan Arwidmark och Mark Minasi ut på en turné, vi kommer att besöka Malmö, Göteborg, Stockholm, Umeå och sist men inte minst Oslo. Denna gång ger vi oss ut med ett demo mania kring Windows Server 2012 R2, Windows 8.1 och System Center 2012 R2. Vi har sedan I våras vridit, vänt, lekt, testat och nu vill vi att DU ska förstå vad som är fantastiskt och vad som kanske inte var helt genomtänkt. Vi kommer att lägg ner tid på både klienten men också server och datacenter hantering, det blir lagom med deployment och lagom med management. Att sedan Mark Minasi följer med är inte bara roligt för vår egen skull, Mark är helt klart en av dom bästa föreläsare som finns, underhållande och kompetent. Det finns en risk att eventet blir fullbokat, särskilt när den här affischen sitter uppe I Stockholms tunnelbana!

Anmälan på http://knowledgefactory.com

Categories: RoadShow

Tagged as:

1 reply »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.