Deployment

OS Deployment Training on MDT2013/SCCM2012R2 – November 4-7, Stockholm, Sweden

(In Swedish)

Ville bara upplysa om att jag håller LAB på LabCenter den 4-7 November och denna gång är det nytt mtrl. Nu blir det SCCM 2012 R2, MDT 2013, ADK 8.1,  Windows Server 2012 R2, Windows 8.1, SCOR 2012 R2. Du kommer att lära dej LiteTouch och ZeroTouch (Du LAB:ar dock bara med det ena spåret), du lär dej dom viktiga grunderna för att sedan gå över till dynamiska utrullnings lösningar, vi kopplar in System Center Orchestrator mot slutet för att köra runbooks, WebServices, Databas hantering och allt det där som gör att man kan hantera och rulla ut enorma miljöer och ändå ha järnkoll på bitarna. Så om du håller på med detta och vill lära dej av mej som har sysslat med detta I många år, så är du välkommen http://www.labcenter.se/#lab=Deploying_Windows_using_MDT_2013_and_ConfigMgr_2012_R2

/mike

Categories: Deployment, Training

Tagged as:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.