Session

TechDays Sweden 19-20/11 – Den nya generationens datacenter

(in Swedish)

Den 18 november, d.v.s. en dag INNAN TechDays öppnar portarna för årets Microsoft konferens I Sverige kommer jag och Markus Lassfolk att köra en hel dag kring frågan hur man bygger datacenter numera. Design kommer i huvudsak röra det som kallas converged och innehållet för dagen kommer att handla om

Hyper-V, design, best pratices, nätverk, VMQ, RSS, RDMA, CPU, Minne, IOPS, Storage Spaces, Scale-Out Files server, NVGRE networks, Gateway och mycket, mycket mer. Ska du bygga, håller du på att bygga, ska du kasta ut VMware och vill veta från oss som gör det på löpande band. Kom…

 

image

Categories: Session, TechDays

Tagged as: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.