Uncategorized

TechDays 2012 in Sweden – Detta får du inte MISSA!

Windows Server 8 Top Features 1

Join Mikael Nystrom, MVP in Setup/Deployment and part of the TAP/RDP program for Windows 8 in this dazzling two part session when you will learn the most important new features of the new Operating System from Microsoft. During these two sessions you will learn what the new features can do for your business, how they work and of course how to put them in action. The session is extremely demo intense. We will cover the new features and functions regarding the following topics:

Read more here

Windows Server 8 Top Features 2

Join Mikael Nystrom, MVP in Setup/Deployment and part of the TAP/RDP program for Windows 8 in this dazzling two part session when you will learn the most important new features of the new Operating System from Microsoft. During these two sessions you will learn what the new features can do for your business, how they work and of course how to put them in action. The session is extremely demo intense. We will cover the new features and functions regarding the following topics:

Read more here

Applikationskompatibilitet inte ett hinder

Under en utrullning av Windows 7 brukar diskussionen om applikationsproblem ofta dyka upp, men hur stort problem är det egenltligen, hur hittar man dessa och framför allt hur löser man dessa så att utrullningsplanen inte havererar. Under denna session kommer vi att visa dig dels hur man hittar felen i applikationerna, dels hur man löser många av dessa problem. Men också hur du genom andra metoder kan leverera applikationen till användarna, lösningar såsom App-V, Med-V, RDS och självklart

Read more here

Deploying Windows 7 and 8 with MDT 2012

Join Johan Arwidmark and Mikael Nystrom in a dazzling session on using the right tools for deploying Windows 7 and Windows 8. This is what you always wanted to know about OS Deployments using Microsoft Deployment Toolkit (MDT) 2012, but no one told you about, until now. They will show you how migrating to Windows 7 is a fast track to Windows 8 deployments. They will navigate you through the MDT 2012 platform and underlying technologies such as the new Assessment and Deployment Kit, Windows De…

Read more here

Windows Server 8 Deployment Nextperience

Join Johan Arwidmark, one of the world’s foremost deployment experts for a dazzling session on deploying Windows Server 8. You will learn about the new infrastructure changes and features in Windows Server 8 related to deployment, as well as dive deep into the solutions that drives the deployment. You will learn about MDT 2012, WinPE 4.0, Prestaging Bitlocker, Boot from VHD and how to maximize deployment performance. You learn about automating deployment of server roles, configurations and ne…

Read more here

A sneak peak of Windows 8 Security

A Live session performed Hasain Alshakarti, Microsoft Enterprise Security MVP. After spending almost a year with the Windows 8 TAP program we can now speak about the most security features in Windows since Windows NT. Features like Virtual Smart Cards, DNSSEC, Claim Based Access, the enhanced DirectAccess, Data Classification, Secure Boot, enhanced BitLocker, Expression Based Audit Policies and more are going to be demonstrated and explained so you get the correct picture of where, when and h…

Read more here

Windows 8 uefi, hyper-v och windows to go

I den här sessionen får du reda på allt du behöver veta om tre av de mest intressanta nyheterna i Windows 8 som kommer att förändra din världsbild när det gäller Windows. UEFI ger oanade möjligheter vad gäller säkerhet och prestanda, Hyper-V på Windows-klienten ger helt nya förutsättningar för virtualisering och Windows To Go kan förändra ett helt arbetssätt för dina användare.

Read more here

Windows 8 overview

Under detta pass kommer vi att dema en mängd nya versioner i Windows 8 för utvecklare och IT Pro. Garanterat få Powerpoint bilder!

Read more here

Windows Intune – Framtidens System Management Verktyg

Skulle du vilja kunna se in i framtiden? Kom då och lyssna på sessionen om Windows Intune vX där vi kommer visa alla nya funktioner så som Software Distribution, Remote Actions, license Management samt diskutera hur du kan effektivisera din klienthantering med Windows Intune.

Read more here

 

/mike

Categories: Uncategorized

2 replies »

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.