Event

Event – TrueSec Infrastructure Summit 21 of June–summer 2016

(Note: This event is held in the Swedish Language)

Vi har nu kört Windows Server 2016 och Windows 10 under lång tid och vi har samlat på oss så mycket erfarenhet, en del fantastiska upptäckter, en del mindre lustiga. Vi tror att du vill veta det här, så att du kan undvika “slukhålen” som vi själva har trillat ner i. Det här gäller så klart både på klientsidan där vi trodde att man skulle få helt andra problem än vad man verkligen fick, samma sak på datacenter sidan, det blev inte riktigt som vi trodde. Så vi har samlat ihop gänget som är där ute och jobbar och sliter varje dag och kör en heldag på Rival i Stockholm. Kan du inte komma dit, kan du sitta hemma i soffan och njuta ändå, vi kör ju med LiveStream. Så, ta genvägen till erfarenhet, och häng med oss på Rival, Stockholm!

TrueSec Infrastructure Summit, Stockholm, Sweden June 21 http://events.truesec.se/Event/Infrastructure_Summit_2017/Start

image

/mike

Categories: Event

Tagged as:

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.